Predani stvaranju prilika

Gradimo održivu vrijednost ulaganjem u nekretnine

USLUGE

1Sagledavanje investicijskih prilika

Kontinuirano pratimo tržište nekretnina i istovremeno sagledavamo više različitih opcija radi odabira najboljih investicijskih prilika. Detaljna analiza tržišta i posvećenost odabiru lokacije daje nam sigurnost da smo izabrali najbolje projekte u skladu s potrebama naših investitora.

2Komercijalni koncept

Odabrane projekte je potrebno detaljno analizirati te kreirati koncept koji daje najbolji povrat. Iskustvo koje imamo u realiziranim projektima i informacije kojima raspolažemo koristimo kako bi projektu dali odgovarajuću namjenu i najbolju priliku za tržišni uspjeh.

3Financiranje

Investiramo, predstavljamo investitore, pružamo uslugu prikupljanja ulagačkog kapitala te posredujemo s bankama. U kombinaciji s ostalim rješenjima na tržištu kapitala osiguravamo dostatnost planiranog budžeta za završetak investicije. Izrađujemo financijske modele, prezentiramo iste investitorima i bankama te vodimo cijeli proces financiranja.

4Dizajn

U suradnji s arhitektonskim uredima komercijalnoj ideji pružamo odgovarajući dizajn. Stvaranje poželjne atmosfere smatramo iznimno bitnim prilikom planiranja projekta. Posvećujemo vrijeme detaljima, materijalima, vizualnom dojmu, no isto tako i funkcionalnosti, praktičnosti te sigurnosti. Svaka lokacija zahtjeva usklađenje dizajna, troškova investicije i očekivanja tržišta.

5Ishođenje dozvola

Usklađenje idejnog projekta sa propisima i mogućnostima lokacije je iznimno bitna, no ponekad izrazito nepredvidiva i zahtjevna faza projekta. Detaljna priprema, networking, pravovremenost i upornost su ključ u realizaciji institucionalnih pitanja te savladavanje birokratskih barijera.

6Odabir izvođača

Sudjelujemo u pripremi troškovnika, organizaciji nadmetanja i sakupljanju ponuda što zahtjeva proaktivan pristup, iskustvo i organizaciju. Proces uvijek sagledavamo višedimenzionalno te odabir izvođača prilagođavamo investicijskim prilikama.

7Planiranje i vođenje radova

Uvođenje u rad, praćenje izgradnje i posebna pažnja na detalje zahtjeva stručan te stalni pristup gradilištu i projektu. Inzistiramo na kontinuiranoj kontroli provedbe radova kako bi projekt bio usklađen s inicijalnom vizijom.

8Stavljanje u upotrebu

Uspješno dovršen projekt naša je glavna referenca, a usklađenost sa željama investitora potvrđuje kvalitetu našeg rada. I u završnoj fazi projekta kontinuirano smo posvećeni detaljima kako bi se zadržali u okviru ishođenih dozvola te doveli projekt do faze useljenja.

PROJEKTI

Projekt Srebrnjak

Lokacija: Zagreb

Namjena: stambena

Usluge: pronalazak investicije, komercijalni koncept, financiranje, dizajn, dozvole, odabir izvođača, planiranje i vođenje radova, prodaja

VIŠE

Projekt Aparto

Lokacija: Čiovo, Trogir

Namjena: poslovna - turizam

Usluge: pronalazak investicije, komercijalni koncept, financiranje, prodaja

VIŠE

Projekt Hotel Blue

Lokacija: Zagreb

Namjena: poslovna - turizam

Usluge: pronalazak investicije, komercijalni koncept, financiranje, dizajn, odabir izvođača

VIŠE

O NAMA

Što radimo?

Investiramo u vlastite projekte, stalno tražimo nove prilike te pružamo usluge razvoja, financiranja i vođenja projekta za druge investitore.

Pronalazimo nove projekte i sagledavamo prihvatljivost nekretnine za ulaganje. 

Razvijamo strategiju ulaganja kroz komercijalni koncept projekta i optimalni financijski model te osiguravamo realizaciju projekta do završne faze.

Svojom partnerskom mrežom i iskustvom gradimo dugoročne odnose te kulturu održivog investiranja u nekretnine u Hrvatskoj.

50M+

EUR REALIZIRANO FINANCIRANJE

20M+

EUR REALIZIRANO SAVJETOVANJE

10M+

EUR VLASTITIH ULAGANJA

O NAMA

Vrijednosti

1

Povjerenje

Povjerenje je ključ uspjeha zato ga je važno graditi, održavati i potvrditi svakim prethodnim, trenutnim i budućim projektom.

2

Dugoročni odnos

Svaki realizirani projekt smatramo samo početkom dugoročnog odnosa.

3

Jednostavnost

Zdrav razum i jednostavnost. I složene stvari mogu biti jednostavne.

4

Znanje

Postoje pretpostavke pod kojima se stvara uspješan projekt: znanje, vodstvo, iskustvo, pravovremene odluke i integritet.

5

Trud

Stalno razmišljamo kako bolje, crtamo, obrišemo, ponovimo, provjerimo, ulažemo trud i sate kako bismo osigurali najbolje rješenje za investicijsku priču.

6

Razumijevanje

Razumijemo investitore jer i sami investiramo, ulažemo u projekte koje vodimo.

7

Poštovanje

Poštujemo sve sudionike procesa: prodavatelji, investitori, arhitekti, institucije, izvođači, kupci…

8

Strast

Strast prema stvaranju, dodana vrijednost je ono zbog čega se bavimo ovim poslom.

9

Vrijeme

Vrijednost je u vremenu.

O NAMA

Tko smo?

Naš multidisciplinarni tim uz širok spektar znanja i iskustva pokriva sve aspekte investiranja u nekretnine.

Goran Barać

DIREKTOR

Goran posjeduje 15 godina radnog iskustva u financijskom i investicijskom savjetovanju. Prije osnivanja društva GMBB d.o.o., Goran je iskustvo stjecao na rukovodećim pozicijama u dvije hrvatske banke, te u privatnom sektoru na poslovima razvoja i financiranja Real-estate projekata. Uz navedeno, Goran je investitor i partner u društvu LIBERFIN d.o.o., kroz koje djeluje u poslovima Financijskog i poslovnog savjetovanja te posredništva u poslovanju s bankama. Iskustvo rada na rukovodećim pozicijama u bankarstvu i privatnom sektoru sada koristi kako bi razvijao nove investicijske prilike u kojima i sam djeluje kao investitor. Goranove glavne kompetencije odnose se na Razvoj i upravljanje projektima, Strukturiranje i vođenje složenih poslovnih transakcija te Financiranje i prikupljanje kapitala. Goran je 2008. godine na IGBS Zagreb / Kelley School of Business, Indiana University stekao MBA diploma iz područja Financija i marketinga, a prije MBA studija u 2006. diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Vanjska i unutarnja trgovina.

OTKRIJ VIŠE

Marija Samardžija

INVESTMENT MANAGER

Prije dolaska u GMBB d.o.o. Marija je stekla 13 godina radnog iskustva u bankarskom sektoru na pozicijama Voditelja poslovnog odnosa, Direktora prodaje, Asistenta Direktora Regije i Vodećeg specijalista za prodaju. U dijelu rada sa poslovnim subjektima prikupila je značajno iskustvo rada u upravljanju i financiranju investicijskih projekata, procjeni rizika, prodaji i akviziciji. Nakon toga stječe iskustvo u vođenju tima, upravljanju ljudskim resursima, planiranje i praćenje prodajnih aktivnosti na nivou poslovnice, regije i cijele mreže te podrške prodaji. Marija je diplomirala 2008. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i management.

OTKRIJ VIŠE

Ivan Obućina

PROJECT MANAGER

Ivan posjeduje 10 godina radnog iskustva u građevinskom sektoru. Počevši sa radom u manjoj tvrtki upoznao se sa svim vidovima posla projektiranja i nadzora, a potom i u dvije vodeće hrvatske projektantske kuće sa svim fazama projekta, od ideje i koncepta preko projektne dokumentacije do konačne suradnje sa izvođačima na terenu, aktivnog rješavanja problema i kontrole kvalitete i količine izvedenih radova. Uz iskustvo rada na projektiranju i nadzoru, posjeduje iskustvo u vođenju projekata i grupe projekata unutar investicijskog ciklusa, upravljanju projekata, u kontroli i evidenciji stanja projekta uz praćenje ispunjavanja planiranog budžeta projekta te iskustvo rada na projektima financiranim od strane EU fondova. Nakon završetka XV gimnazije, Ivan upisuje Građevinski fakultet u Zagrebu gdje je 2011. godine i diplomirao na smjeru Hidrotehnika. U 2016. godini Ivan je postao Ovlašteni inženjer građevinarstva i član Hrvatske komore inženjera građevine.

OTKRIJ VIŠE